Як я зробила свою службу доставки впізнаваною
Я вже кілька років займаюся доставкою домашньої випічки та десертів. Спочатку працювала сама, а зараз у мене вже є невеличка команда кур’єрок. Ми дбайливо готуємо замовлення, все пакуємо красиво, але коли справа дійшла до особистої доставки, я зрозуміла, що потрібно щось більше, ніж просто гарна коробка з тістечками.
Хотілося, щоб дівчатка виглядали стильно, але водночас щоб їх можна було легко впізнати на вулиці. Так з’явилась ідея зробити форму — зручну, просту й помітну. Ідеальним варіантом став друк на жилетах https://print-logotip.com.ua/ua/p2541908691-pechat-zhiletah-bezrukavki.html Це й тепло, і практично, і бренд видно здалеку.
Я звернулась до компанії "Твій Дизайн", де мені допомогли підібрати фасон, колір і зробили дуже акуратне нанесення логотипу. Жилети вийшли чудові — яскраві, легкі, й що головне — з якісним друком, який не змивається й не тріскає після прання.
Тепер мої кур’єрки виглядають охайно й професійно, а наш бренд стали частіше впізнавати навіть випадкові перехожі. Маленький крок — а результат справді вражає. Якщо ви хочете, щоб ваш сервіс виглядав достойно, рекомендую звернути увагу на друк на жилетах. А компанія "Твій Дизайн" точно допоможе зробити все якісно й красиво.